Truffelmayonaise

Ingrediënten 

  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 lepel Salsa Tartufata

Bereidingswijze

Simpel truffelmayonaise maken? Meng 3 eetlepels mayonaise met een lepel Salsa Tartufata. Meng dit goed door elkaar en je hebt in no time een heerlijke truffelsaus. Perfect als dip of op een sandwich. 

Pasta met Truffel

Ingredienten (4 personen)

  • 250 gram champignons
  • 1 ui
  • 250 gram pasta
  • 200 gram creme fraîche
  • 1 eetlepel Salsa Tartufata
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Snijd de champignons in plakjes en snijd de ui in kleine blokjes. Bak ze samen uit in een pan en voeg dan de creme fraîche toe. Kook ondertussen de pasta in kokend water met een snufje zout. Giet de pasta af en meng het samen met de groentes in de pan. Voeg de truffel tapenade toe en het is klaar om te serveren. Parmezaanse kaas erover en klaar!

Groente omelet met truffel

Ingredienten:

  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 6 eieren
  • Truffelzout en peper
  • 100 gram spekjes
  • 1 lepel Salsa Tartufata

Bereidingswijze

Gaar de fijngesneden groente en bak ze lekker uit. Meng het geheel in 6 geklopte eieren en giet het langzaam in een voorverwarmde pan. Sprenkel er truffelzout en peper overheen na eigen smaak. Voeg een eetlepel truffel toe en laat het omelet langzaam garen in de steelpan. Laag tot middel vuur met deksel op de pan. 

Truffel gehakballetjes

Ingredienten: 4 personen

  • 500 gram gehakt
  • 1 lepel Salsa Tartufata
  • 1 ei
  • Zout en peper
  • 1 rode ui optioneel

Bereidingswijze

Kneed het gehakt samen met het ei en de truffel tapenade tot één mooie eenheid. Voeg naar eigen smaak zout en peper toe. Snijd de rode ui in ringen en laat ze even bakken in een pan. Maak kleine gehaktballetjes van het gehakt en laat ze even rusten. Verwarm een steelpan met olijfolie en laat de gehaktballetjes in de pan zakken. Voeg de ui toe voor wat extra smaak en eventuele jus. Gaar de balletjes lekker bruin en serveer met verse groente en eventuele aardappels.